Ελληνικά English  
 
Επισκεφθήκατε την περιοχή μας ?
• Κακή
• Μέτρια
• Καλή
• Πολύ καλή
   
Πείτε τη γνώμη σας, έχει αξία ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ on line
Αυτοκίνηση Πηγή: Σκάϊ
Κόσμος Πηγή: Euro2day
Πολιτισμός Πηγή: In.gr
On Line παιχνίδια Πηγή: Miniclip
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Αφιέρωμα ...
Τάσσος Σύντελης
ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 
 
Κάρυστος | Διαφήμιση | πακέτα διαφημιστικής προβολής

Εγγραφείτε τώρα στον επαγγελματικό οδηγό Καρυστίας
Η δικτυακή μας πύλη ξεκίνησε την λειτουργία της από τον Μάρτιο του 2009. Έχει μέσο όρο πάνω 200.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα με 1.230.000 προβολές σελίδων και είναι ο ιδανικός τρόπος για την διαφήμιση και προώθηση της επιχείρησης σας.

Ο πιο βασικός λόγος για να πάρετε την απόφαση να κάνετε διαφήμιση σε μια ιστοσελίδα, είναι να ρωτήσετε πού διαφημίζεται η ίδια η ιστοσελίδα, έτσι ώστε να γίνεται γνωστή και κατά συνέπεια μέσα από αυτή, να γνωρίσουν και την δική σας επιχείρηση.
Το in-karystos έχει επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην διαφημιστική προβολή. Η μεγαλύτερη δύναμή μας βρίσκεται στο internet. Έτσι όταν πληκτρολογήσετε την λέξη "Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα " στα Ελληνικά ή "Karystos, Marmari, Styra " στα Αγγλικά η πύλη μας είναι στην πρώτη θέση της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στον κόσμο την Google.
Επίσης στην πρώτη θέση βρισκόμαστε εάν κάνετε αναζήτηση βάζοντας την λέξη Ραφήνα, Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα, εμπρός, και όποια άλλη λέξη θέλετε μετά. Για παράδειγμα:
δρομολόγια πλοίων, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, καταστήματα, διασκέδαση, διαιτολόγοι, φωτογραφίες, βίντεο, καιρός, κάμερες κ.λ.π.
Κάντε όποια δοκιμή θέλετε για να διαπιστώσετε την πραγματικότητα. Αυτά τα αποτελέσματα προϋποθέτουν καθημερινή δουλειά και προώθηση της πύλης σε όλους τους τομείς.
Εκτός από το internet το in-karystos έχει τυπώσει πάνω από 15.000 έντυπα τα οποία μοιράζονται σε στρατηγικά σημεία, εντός και εκτός Καρυστίας. Πολύ σημαντική προώθηση γίνεται και μέσω περιοδικών. Φέτος την άνοιξη κάναμε ολοσέλιδη καταχώρηση στα περιοδικά:

Πάμε Διακοπές, Touring, Auto Τρίτη, και Moto Τρίτη
, συνολικής εκτύπωσης 80.000 τευχών. Κάθε μήνα μπαίνουμε ως χορηγοί επικοινωνίας σε εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Εύβοια. Έχουμε κάνει καταχώρηση στο 11880 (vrisko.gr) στην κατηγορία "Ξενοδοχεία"
Και δεν σταματάμε εδώ, διοργανώνουμε τουλάχιστον 2 εκδηλώσεις το χρόνο (εκδρομές4Χ4, ποδηλατικό γύρο και εκθέσεις). Στην αρχική σελίδα της πύλης θα βρείτε ένα σύνδεσμο με τις δραστηριότητες μας .

Η διαφημιστική προβολή στο in-karystos έχει να κάνει με δύο πακέτα διαφήμισης.

Πρώτο πακέτο
. 3 φωτογραφίες με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της επιχείρησής σας σε δύο γλώσσες. Επωνυμία, υπεύθυνος, τηλέφωνα, διεύθυνση, εταιρικό προφίλ, είδος επαγγέλματος κ.λ.π.

Δεύτερο πακέτο
. Εκτός από το πρώτο πακέτο, περιλαμβάνει επίσης και μία σελίδα αποκλειστικά δική σας με 10 φωτογραφίες και κείμενα σε δύο γλώσσες. Επίσης έχετε και δώρο μέχρι 5 e-mail και δωρεάν διαφήμιση στην κεντρική σελίδα της πύλης για ένα μήνα. Κάθε τέλος του μήνα στέλνουμε 100 e-mail σε επισκέπτες της πύλης με την επωνυμία της επιχείρησής σας. Έτσι επιτυγχάνετε την καλύτερη δυνατή προβολή και αυξάνετε στο μέγιστο το ποσοστό επιστροφής πελατών στο κατάστημά σας.

Επίσης μπορείτε να προβληθείτε κα με banner στην αρχική σελίδα της πύλης που είναι σίγουρο ότι θα εκτινάξει την επισκεψιμότητα της καταχώρησής σας.

(Τα διαφημιστικά πακέτα έχουν διάρκεια 1 έτος εκτός από το banner της αρχικής σελίδας που χρεώνεται με το μήνα)

Εάν έχετε δική σας ιστοσελίδα μπορείτε να μας ζητήσετε να στέλνουμε, κατευθείαν με link, τους επισκέπτες σε σας. Αυτό ισχύει και για τα δύο πακέτα διαφήμισης.

Επιλέξτε το in-karystos για την προβολή της επιχείρησης σας και αυξήστε τους πελάτες σας.

 
Χώρος Διαφημίσεων
 
Συμβαίνει Τώρα !!!