Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

   

Ευχαριστήρια επιστολή στους πρώτους χορηγούς του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.                                     Κάρυστος 20/12/18
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΑΕ Καρύστου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους δύο πρώτους χορηγούς της ομάδας μπάσκετ, Βιντζηλαίο Νίκο (ιδιοκτήτη των καταστημάτων Vitzileos stores & kids) και τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Χρήστο Παυλάκη (ιδιοκτήτες του Nautilos cafe). Οι δύο αυτές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, αποδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η αλληλοϋποστήριξη στην τοπική μας κοινωνία.  Η νεοσύστατη ομάδα μας, έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τα χρώματα γαλάζιο και λευκό. Ο κάθε ένας από τους χορηγούς μας, κάλυψε τα έξοδα τόσο της αγοράς των εμφανίσεων όσο και των εκτυπώσεων. Σε εποχές ιδιαιτέρως απαιτητικές, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας για βοήθεια,  επιβραβεύοντας την νέα προσπάθεια που έχουμε αναλάβει με την επαναδραστηριοποίηση του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.
Τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν τον αθλητισμό και ότι εκείνος πρεσβεύει. Πόσο μάλλον δε, σε περιόδους που  ο τόπος μας έχει μείνει τόσο πίσω στον αθλητισμό, παρά την λειτουργία ενός από τα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια στην Εύβοια.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου και υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ  Κώστας Δημητρίου επισκέφτηκε τους δύο χορηγούς και παρουσίασε τις εμφανίσεις της ομάδας.
Ο κ. Βιντζηλαίος Νίκος ευχήθηκε στην ομάδα μας κάθε επιτυχία με υγεία για όλους τους αθλητές, ομαδικότητα και αθλητική παιδεία, ιδιαίτερα για τους νέους αθλητές.
Ο κ. Παυλάκης Κων/νος έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία σε όσα μπορούν να γίνουν εντός και εκτός γηπέδου και δήλωσε πεπεισμένος  ότι η νέα ομάδα θα αντιπροσωπεύσει επάξια την πόλη της Καρύστου.  
Θέλουμε να εκφράσουμε την χαρά και τις ευχαριστίες μας στον καθένα ξεχωριστά και ελπίζουμε τέτοιες κινήσεις να γίνουν παράδειγμα, ώστε το σωματείο μας, του οποίου οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες να αποκτήσει και άλλους υποστηρικτές/χορηγούς. Τους ευχόμαστε Καλές Γιορτές και επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το ΔΣ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ


Στο κατάστημα Vitzileos stores & kids, ο κ. Βιτζηλαίος Νίκος (δεξιά) με τον πρόεδρο κ. Δημητρίου Κων/νο (αριστερά)


Στο Nautilo cafe, Κώστας και Χρήστος Παυλάκης

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.