Ελληνικά English
 
Επισκεφθήκατε την περιοχή μας ?
• Κακή
• Μέτρια
• Καλή
• Πολύ καλή
   
Πείτε τη γνώμη σας, έχει αξία ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ on line
Αυτοκίνηση Πηγή: Σκάϊ
Κόσμος Πηγή: Euro2day
Πολιτισμός Πηγή: In.gr
On Line παιχνίδια Πηγή: Miniclip
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Αφιέρωμα ...
Τάσσος Σύντελης
ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 
Κάρυστος - Μαρμάρι - Στύρα| Ελεύθεροι Επαγγελματίες Ανελκυστήρες κυλιόμενες κλίμακες Ασανσέρ Ηλεκτρολόγοι Ελαιοχρωματισμοί Φωτοβολταϊκά συστήματα Συστήματα ασφαλείας Ιστοσελίδες Ψυκτικός Φίλτρα νερού Απολυμάνσεις Φυτικά χειροποίητα σαπούνια Πετρόχτιστα Οικοδομικές εργασίες Ενοικίαση Επαγγελματική Ηχητική κάλυψη και Φωτιστικά εφέ
Pitbull - Security
Τίτλος Pitbull - Security
Διεύθυνση Κάρυστος Ν. Εύβοια
Περιοχή Κάρυστος
Επάγγελμα Εταιρία Υπηρεσιών Ασφαλείας
Τηλέφωνα 6936614670 - 6936614671
website www.pitbullsecurity.gr
email karystos.pitbull@gmail.com
Εταιρικό Προφίλ
Pitbull Security- Εγγυημένη Ασφάλεια 24 Ώρες το 24ωρο Νεο Επιχειρησιακό Κέντρο_Κάρυστος Ν. Εύβοια. Η Pit Bull Security ξεκινώντας το 1992 με την ίδρυση και λειτουργία της Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, δημιούργησε ένα σύμβολο ποιότητας και αξιοπιστίας ασύγκριτης υπεροχής. Στο διάστημα αυτό, στηριζόμενη στις εμπειρίες της αλλά και στην εμπιστοσύνη του κόσμου, κατάφερε να αποδείξει ότι είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις Πρόληψης.
Φιλοσοφία της Pit Bull Security ήταν και είναι να προσφέρει την κάλυψη της βασικής ανάγκης που όλοι έχουμε για Ασφάλεια και Προστασία. Σε έναν κόσμο διαρκώς εξελισσόμενο, σε μια αγορά όπου οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά, οφείλουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας, ώστε να έχουμε τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό και για να διατηρήσουμε αυτή την δέσμευσή μας, στην Pit Bull Security υιοθετούμε   συνεχώς   νέες σειρές καινοτόμων υπηρεσιών. Επιπλέον, έχοντας μεγάλη πείρα σε αυτόν τον χώρο, έχουμε καταφέρει να προσαρμόζουμε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες σύμφωνα με την εκάστοτε περίσταση.
Εμπιστευτείτε μας και θα βρείτε σίγουρα αυτό που αγγίζει τα δικά σας "θέλω"  και τον δικό σας προϋπολογισμό, γιατί η Pit Bull Security στοχεύει σε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνδρομητές της.
Η Pit Bull Security δικαιώνει την επιλογή σας!Η Pit Bull Security είναι  μέλος  του International Institute of Security (IISec) και του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας (SSEA).
Επίσης κατέχει Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008
Περισσότερα ...

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ
Τίτλος ΕΛ. ΣΤΑΜΠΕΛΟΣ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση Οκτάβιου Μερλιέ 43
Περιοχή Ν.Ιωνία ΤΚ14234
Επάγγελμα ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ
Τηλέφωνα +30 210 27 99 995
Φαξ +30 210 27 24 780
website www.expresslift.gr
email info@expresslift.gr
Εταιρικό Προφίλ
Η EXPRESS LIFT, εγκαθιστά, συντηρεί και εκσυγχρονίζει ανελκυστήρες ατόμων & φορτίων, κυλιόμενες κλίμακες & διαδρόμους. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, υποστηριζόμενα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας, καθώς και μια γρήγορη, ευέλικτη και διαρκή τεχνική υποστήριξη.
Η υψηλή ποιότητα είναι σταθερή πολιτική για εμάς και επιτυγχάνεται με διαρκή αξιολόγηση των προμηθευτών μας και εφαρμογή συστήματος ποιότητας για την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη του κάθε ανελκυστήρα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επιπέδου ικανού να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Εγγύηση η πολυετής και δυναμική παρουσία μας στο χώρο των ανελκυστήρων ( έχουμε εγκαταστήσει και συντηρούμε περισσότερους από 4.000 ανελκυστήρες από το 1980 έως σήμερα), με πελατολόγιο που περιλαμβάνει από ιδιώτες μέχρι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, τράπεζες, ξενοδοχεία και φορείς του Δημοσίου. Επίσης η διαθέτουμε σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 για την εγκατάσταση συντήρηση και σχεδιασμό - ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων... Περισσότερα >>

ΗΧΟΣ & ΦΩΣ
Τίτλος
ΗΧΟΣ & ΦΩΣ
Υπεύθυνος
Πέππας Σωτήρης
Διεύθυνση
Κάρυστος
Περιοχή
34013 Κάρυστος - Εύβοια
Επάγγελμα
Επαγγελματικός ήχος - φως
Τηλέφωνα
6932388345 - 2224023484
Εταιρικό Προφίλ
Ήχος και Φως.
Ενοικίαση, Επαγγελματική Ηχητική κάλυψη και Φωτιστικά εφέ, με εμπειρία ετών και εξοπλισμό που αφήνει ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Τελευταίου τύπου μηχανήματα των κορυφαίων εταιριών ήχου "Dynacore" και φωτισμού "Eurolite" μπορούμε να καλύψουμε εκδηλώσεις μέχρι και 3.000 άτομα, με κρυστάλλινο ήχο και μοναδικά εφέ φωτισμού. Κατά απαίτηση του πελάτη μπορούμε να καλύψουμε ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις.

Γάμος - Βάπτιση - Πανηγύρια - Συναυλίες - Ομιλίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Κάλυψη με επαγγελματικό ήχο γνωστούς τραγουδιστές με υψηλές επιδόσεις και κορυφαίο αποτέλεσμα.


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
Τίτλος
ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ
Υπεύθυνος
Γεώργιος Θ. Ράπτης
Διεύθυνση
Θ.Κότσικα 76 Κάρυστος
Περιοχή
34001 Κάρυστος-Εύβοια
Επάγγελμα
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Ηλιακά - Αντλίες - Φωτιστικά
Τηλέφωνο
2224024334 - 2224024335
Κινητό
6932 388444
e-mail hlekrapths@hotmail.gr
Εταιρικό Προφίλ Η επιχείρηση ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1989.

Αντικείμενο των εργασιών μας είναι οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σπιτιών – βιοτεχνιών – αντλιοστασίων και οι τοποθετήσεις φωτοβολταϊκών, πάντα από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε ηλεκτρολογικό υλικό, ηλιακά, αντλίες, πριζοδιακόπτες. Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει για εσάς έκθεση από φωτιστικά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
Τίτλος
Κεφαλάς

Υπεύθυνος
Κεφαλάς Νίκος
Διεύθυνση
Κάρυστος
Περιοχή
34001 Κάρυστος-Εύβοια
Επάγγελμα
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Μελέτη - Επίβλεψη - Εγκατάσταση
Κινητό 6972927026
Εταιρικό Προφίλ
Η εταιρία μας βασισμένη στην πολυετή πείρα της, προσφέρει όλων των ειδών ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας, βιομηχανικές και οικιακές εγκαταστάσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μια οικονομική προσφορά.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Τίτλος
Ελαιοχρωματιστής
Υπεύθυνος
Παπαγεωργίου Νικόλαος
Διεύθυνση
Κάρυστος
Περιοχή
34001 Κάρυστος-Εύβοια
Επάγγελμα
Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες
Κινητό 6937208494
Εταιρικό Προφίλ
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Τεχνοτροπίες και εφαρμογές που δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα για ηρεμία και χαλάρωση. Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, σε απόλυτη χρωματική αρμονία. Αξίζει να δώσετε στο χώρο σας το χρώμα που του ταιριάζει. Περισσότερα ...

ΦΥΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ
Τίτλος
Althaia


Διεύθυνση
Κάρυστος
Περιοχή
34001 Κάρυστος Εύβοια
Επάγγελμα
Παραγωγή φυτικών χειροποίητων Σαπουνιών
Τηλέφωνα 6936346026
Εταιρικό Προφίλ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ "ΑΛΘΑΙΑ"

ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ "ΑΛΘΑΙΑ"ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΑΠΟΥΝΟΜΑΖΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΗΓΜΕΝΗ ΜΕ ΣΟΔΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΒΟΤΑΝΩΝ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ)ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΑ
( ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ-ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΑΜΟΜΗΛΕΛΑΙΟ-ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ-ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ-ΛΑΔΙ ΦΥΚΙΩΝ) .
ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΕΘΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΑΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
Ο ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ" ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ".
ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
Περισσότερα ...

ΨΥΚΤΙΚΟΣ
Τίτλος
ΨΥΞΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ


Υπεύθυνος
Μπουρνουσούζης Παναγιώτης
Διεύθυνση
Αιόλου 25
Περιοχή
34001 Κάρυστος-Εύβοια
Επάγγελμα
Ψύξη Κλιματισμός
Τηλέφωνα
2224025905
Κινητό 6937083545
Εταιρικό Προφίλ
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνουμε την μελέτη την κατασκευή και το σέρβις, συστημάτων ψύξης κλιματισμού και εξαερισμού, για κάθε επαγγελματικό χώρο. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας FG Europe (Όμιλος Φειδάκη) και των κορυφαίων κλιματιστικών Fujitsu, Fuji electric και InClima.
Επίσης αναλαμβάνουμε επισκευές ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.


Κάρυστος - Μαρμάρι - Στύρα| Ελεύθεροι Επαγγελματίες Ανελκυστήρες κυλιόμενες κλίμακες Ασανσέρ Ηλεκτρολόγοι Ελαιοχρωματισμοί Φωτοβολταϊκά συστήματα Συστήματα ασφαλείας Ιστοσελίδες Ψυκτικός Φίλτρα νερού Απολυμάνσεις Φυτικά χειροποίητα σαπούνια Πετρόχτιστα Οικοδομικές εργασίες
 
Κατηγορίες Επαγγελματιών
Αθλητισμός - Γυμναστήρια
Ασφάλειες-Νομικά-Λογιστικά
Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα
Διασκέδαση - Cafe - bar
Εστιατόρια - Ταβέρνες
Εμπόριο - Καταστήματα
Εκπαίδευση - Φροντιστήρια
Ελεύθεροι επαγγελματίες
Θάλασσα - Σκάφος
Κατασκευές - Δόμηση
Καύσιμα - Βενζινάδικα
Λατομεία
Μεσιτικά
Ξενοδοχεία - Διαμερίσματα
Ομορφιά - Περιποίηση
Σύλλογοι - Όμιλοι
Ταξίδια - Τουρισμός
Τρόφιμα-Ποτά-Σούπερ Μάρκετ
Φούρνοι - Ζαχαροπλαστεία