Ελληνικά English
Live εικόνα της Καρύστου από το ακρωτήριο Παξιμάδας, και το μπαλκόνι του Φαμέλη, ανανέωση κάθε 10 δευτερόλεπτα (refresh 10 " sec) Οι μετεωρολογικές προγνώσεις ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά
 
Ο καιρός Κάρυστος | Live Camera | ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ | Μετεωρολογικός Σταθμός Καρύστου ακρωτήριο Παξιμάδας
Η κάμερα και ο μετεωρολογικός σταθμός είναι τοποθετημένα 8 χιλιόμετρα ΒΔ της πόλης, στον συναιτερισμό ΟΣΜΑΕΣ, και δείχνει ζωντανή πανοραμική εικόνα αλλά και επιλεγμένα διαφορετικά σημεία, από την κορυφή του βουνού της Όχης μέχρι το χαρακτηριστικό νησάκι της Πελαγίτισσας στο εσωτερικό του κόλπου της Καρύστου. Ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ για την ευγενική παραχώριση του χώρου εγκατάστασης, το ΕΑΑ (Εθνικό Αστερισκοποίο Αθηνών) για την παραχώρηση του μετεωρολογικού σταθμού και της μετεωρολογικής κάμερας και επίσης όσους βοήθησαν στην εγκατάσταση τους αλλά και τους επαγγελματίες της πόλης που βοηθούν για την αδιάκοπη λειτουργία και συντήρησή της..
 
Διαφήμιση

 

 


* Οι κάμερες του in-karystos έχουν αποκλειστικό σκοπό και στόχο την Τουριστική ανάδειξη και προώθηση της κάθε περιοχής και των επαγγελματιών της και είναι δηλωμένες στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για το λόγο αυτό είναι σταθερής λήψης, και δεν καταγράφουν video. Παράλληλα λειτουργούν σε συνεργασία με τους αντίστοιχους μετεωρολογικούς σταθμούς της κάθε περιοχής, δίνοντας εικόνα των εκάστοτε κλιματικών συνθηκών, βοηθώντας έτσι τις αντίστοιχες δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες στις μετεωρολογικές τους προβλέψεις. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς για την συνεργασία τους.