Ελληνικά English
Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

Η διαφημιστική εταιρεία inlab design ξεκίνησε τις εργασίες της στην Αθήνα το 1997 με αντικείμενο κατασκευή ιστοσελίδων, internet marketing, εκτυπώσεις ασύρματα δίκτυα.

Από το 2008 έχει έδρα την Κάρυστο. Η αγάπη μας για τον τόπο και τις ομορφιές του, μας οδήγησε το Μάρτιο του 2008 στη δημιουργία της πρώτης δικτυακή πύλη της περιοχής, του in-karystos.gr. Η δικτυακή πύλη του in-karystos απασχολεί 4 άτομα και συνεργάζεται με 5 εξωτερικούς συνεργάτες. Η ανάπτυξή της τα χρόνια αυτά την ανέδειξε σε πρώτη πύλη στην Ελλάδα με αναφορά γεωγραφικής περιοχής με μέσο όρο ετήσια άνοδο επισκεψημότητας 45%. Είναι η μόνη πύλη που έχει στην κατοχή της 5 live κάμερες και 4 μετεωρολογικούς σταθμούς με πάνω από 150 συνεργαζόμενα  websites.

Κάθε χρόνο παρουσιάζει και κάτι καινούργιο, ακολουθώντας πάντα τον σφυγμό και τις ανάγκες της αγοράς. Βρίσκεται από το 2009 στην πρώτη θέση της πρώτης σελίδας σε όλες της μηχανές αναζήτησης. Όλοι οι διαφημιζόμενοι απολαμβάνουν την ίδια θέση, ανάλογα με το επάγγελμά τους και την κατηγορία που βρίσκονται μέσα στο In-karystos. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και κάνουμε το νέο μας πλάνο για την καινούργια χρονιά.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του in-karystos

 

© 2009-2012 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.