Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
5η Υ.Πε ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

       ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

«ΔΙΟΚΛΕΙΟ»                                                                      Κάρυστος, 8 Μαΐου 2023
Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νοσοκομείου Κύμης  ευχαριστεί το Νοσοκομείο Καρύστου
για την εκπαίδευση του προσωπικού του.

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το Νοσοκομείο Κύμης προς την Ιατρική Υπηρεσία και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καρύστου για την παροχή προσωπικού για την εκπαίδευση των τεχνολόγων-χειριστών του Γ.Ν. Κύμης στην λειτουργία του νέου ψηφιακού μαστογράφου. 

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει: " Το Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Κύμης και η Διοικήτρια προσωπικά σας ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία σας αναφορικά με την ολιγοήμερη μετακίνηση της Α.Α. μονίμου υπαλλήλου κατηγορίας Τ.Ε. Ραδιολογίας- Ακτινολογίας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου, στο Ακτινολογικό τμήμα του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης προκειμένου να συνεισφέρει στην έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Μαστογράφου".

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καρύστου λειτουργεί μαστογράφο τα τελευταία 14 χρόνια ενώ αρχές του έτους αντικαταστάθηκε με νέο, ψηφιακό, τελευταίας τεχνολογίας, ενώ παράλληλα λειτουργεί κλασσικό ακτινολογικό, υπερήχους-triplex, μέτρηση οστικής πυκνότητας και αξονικό τομογράφο.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.