Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Για την 6η συνεχόμενη νίκη. Ύστερα από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη, το προηγούμενο Σαββάτο στην Αταλάντη επί του ΛΟΚΡΟΥ με 70-87, η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αγωνίζεται αυτό το Σάββατο 18/3/23 εντός έδρας με την ομάδα της ΙΤΕΑΣ στο κλειστό «Π. Μώρος» στις 16.00.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους για κάθε ομάδα. Αρχικά για την ΙΤΕΑ όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια αποτελούν έναν μικρό τελικό για να μπορέσει να ξεφύγει τελείως από την ζώνη υποβιβασμού και να μην έχει άγχος στις τελευταίες αγωνιστικές.

Για την ομάδα της Καρύστου οι λόγοι είναι τελείως διαφορετικοί αφού βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πρωτέα Σχηματαρίου και θέλει πάση θυσία να παραμείνει εκεί μέχρι την μεταξύ τους αναμέτρηση που ενδεχομένως να κρίνει και την τελική κατάταξη.

Εκτός των άλλων το ΑΕΚΑΡΥΣΤΟΥ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα και 5 σερί νίκες, θέλοντας να κάνει ρεκόρ 6 συνεχόμενων νικών. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στον 1ο γύρο και η τύχη έφερε να παίζει με την ίδια ομάδα που τότε είχε σταματήσει την αήττητη πορεία της εκτός έδρας τότε στην Ιτέα. Ο Coach Δημητρίου θα έχει στην διάθεση τους όλους τους παίκτες εκτός ενός τραυματία, που ενδεχομένως να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν λόγω σπασίματος στον καρπό από τροχαίο ατύχημα.

Ραντεβού στο κλειστό Καρύστου αύριο Σάββατο 18/3/26 στις 16.00.

 

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.