Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ. Μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση στης ομάδας της Καρύστου, κερδίζοντας το προηγούμενο Σάββατο την ομάδα της Χαλκίδας  ΧΒΑ με 22 πόντους διαφορά 61-83, η σειρά έρχεται πάλι στην Κάρυστο με αντίπαλο αυτή την φορά τον Πρωτέα Σχηματαρίου.


Η ομάδα από το Σχηματάρι, με έναν αγώνα λιγότερο (ρεπό), βρίσκετε μία θέση πίσω από την ομάδα μας με μία νίκη διαφορά και ρεκόρ 6 νίκες 3 ήττες , αποδεικνύοντας την πολύ καλή φόρμα που βρίσκεται. Μάλιστα, αν καταφέρει να πάρει το διπλό μέσα στην Κάρυστο θα αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όσον αφορά την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα playoffs.
Για το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ που έχει ρεκόρ 7 νίκες 3 ήττες, σε περίπτωση νίκης βάζει πολύ δυνατές βάσεις για την κατάκτηση τουλάχιστον της 3ης θέσης. Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή, με σημαντικό ρόλο ενδεχομένως να παίξει και η διαφορά των πόντων είτε σε ήττα είτε σε νίκη.
Ο Coach Δημητρίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες. Ο Αγώνας έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο 21/1/23 και ώρα 16.00 στο κλειστό «Π. Μώρος».
Ραντεβού στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας σε έναν ακόμα αγώνα μπάσκετ υψηλού επιπέδου Α΄ Κατηγορίας.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.