Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

Ένα video εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που  έλαβαν μέρος στο φετινό 3Χ3 in-karystos basketball tournament 2017. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια πρώτα από όλα για το εφ αγωνίζεστε και μετά για την προσπάθεια τους να κατακτήσουν την νίκη.

Θέλουμε για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε θερμά:
Τον μέγα χορηγό των τελευταίων 3 ετών, inlab design, θυγατρική εταιρία μας που αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης.
Την Γεωργία Δημητρίου για όλο το φωτογραφικό υλικό, τα post, και την δημιουργία των video έναρξης και λήξης
Τον Ευάγγελο Μπέκα (Τρόφιμα Ποτά) που δρόσισε όλους τους παρευρισκόμενους
Τα καταστήματα Vitzileos Stores για την παραχώρηση του κυπέλου για την κατηγορία του πολυτιμότερου παίκτη MVP.
Τον διαιτητή Ρουκλιώτη Γιώργο για την αμέριστη προσφορά του, όχι μόνο στην διαιτησία αλλά και σε κάθε ανάγκη της διοργάνωσης.
Τον Παναγιώτη Δρακόπουλο, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας Β΄Εθνικής της Ν. Ερυθραίας, που προώθησε στο μέγιστο  το τουρνουά σε όλα τα ΜΜΕ.
Τον Δήμο Καρύστου και τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Λευτέρη Ραβιόλο, που δήλωσε παρών στην διοργάνωση και είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναδείξεις του τόπου μας.
Την Έφη Καβανόζη για την υποστήρηξη που παρήχε στο κλειστό γυμνασήριο Π. Μώρος.
Όλα τα μέσα ενημέρωσης που φιλοξένησαν στις σελίδες τους το τουρνουά και συγκεκριμένα στα : Basketa.gr, ebasket.gr, sportportal.gr, basketworld.net, infobasket.gr.
Στα παρακάτω link μπορείτε να δείτε αναφορές και για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
http://basketa.gr/%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-3%CF%87/

http://basketworld.net/oloklirothike-me-megali-epitychia-to-3ch3-tournoua-basket-karystou/

http://www.sportotal.gr/basket/84133-oloklirothike-me-epityxia-to-3x3-stin-karysto-me-parousia-xouxouli-pics

http://ebasket.gr/2017/08/apolyta-epitychimeno-to-3ch3-tournoua-tis-karystou-picsvid

Και τελευταίο αλλά σημαντικότερο, ένα ευχαριστώ στον προπονητή του Πανερυθραϊκού, Δημήτρη Χουχουλή χωρίς την βοήθεια του οποίου σίγουρα δεν θα φτάναμε σε υψηλότερο επίπεδο. Δημήτρη μας "άνοιξες την όρεξη" και μας έδωσες προσδοκίες για ακόμα καλύτερη διοργάνωση.

Πιστεύουμε να το διασκεδάσατε... ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 9η χρονιά.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.