Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Σε αυτή την κρίσιμη χρονικά συγκυρία που περνάμε ως Έθνος, σας ζητώ να παραμείνετε ψύχραιμοι και να συλλογιστείτε ο καθένας από την πλευρά που του αναλογεί, με γνώμονα το κοινό συμφέρον,  την τελική απόφαση για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να δείξουμε ομοψυχία, σεβασμό στον συνάνθρωπο, ανεξάρτητα από την άποψη που έχει ο καθένας και να προχωρήσουμε με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.
Ως Δήμαρχος σας διαβεβαιώνω πως κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε αυτές τις ημέρες οι υπηρεσίες του Δήμου μας να λειτουργούν απρόσκοπτα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Σας διαβεβαιώνω επίσης, ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η Δημοτική αρχή θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους δημότες και την επόμενη ημέρα προσπαθώντας να φανεί ακέραιη και να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα όποια απόφαση πάρει ο Ελληνικός λαός.
Φίλες και φίλοι,
Αυτό που πρέπει να συλλογιστούμε ως Δήμος,  είναι η παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση  αφού μέσα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ, κ.α.) χρηματοδοτούνται δράσεις και σημαντικά έργα στο Δήμο μας και σε όλους τους Δήμους της Χώρας, που αποτελούν κύριο μοχλό ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητάς  μας.Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης.
Ζητώ από το Δημοτικό συμβούλιο , από τους εργαζομένους στο δήμο μας αλλά και από τους δημότες μας αυτήν την ιστορική στιγμή να διατηρήσουμε την ομοψυχία μας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια προς όφελος του Δήμου μας. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα να δυναμιτίσουμε το ήδη βεβαρυμμένο  κλίμα , δεν ωφελεί σε τίποτα η πόλωση και ο διχασμός. Με νηφαλιότητα και υπολογίζοντας τις συνέπειες θα πρέπει να αποφασίσουμε για το κοινό όφελος.
Αγαπητοί μου συνδημότες,
Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του καθενός ξεχωριστά.
Στην προσπάθειά μας λοιπόν να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και  γνωρίζοντας ότι όποιον δρόμο και αν διαλέξουμε αυτός θα έχει τις δικές του δυσκολίες και θα απαιτεί τις δικές του θυσίες, θέλω να κλείσω αυτήν την επιστολή , ελπίζοντας  στη δύναμη και στην αποφασιστικότητα ενός λαού που ξέρει να αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές και ζητώντας  για ακόμη μια φορά να παραμείνουμε ενωμένοι και οπλισμένοι με θάρρος και ελπίδα!

 

                                                                                                                Ο Δήμαρχος Καρύστου

                                                                                                                Λευτέρης Ραβιόλος


© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.