Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
Ταχ. Δ/ση: Θ. Κότσικα 2 Ταχ. Κώδικας : 340 01 Τηλέφωνο : 22240-22227 Φαξ : 22240-24488 E-mail : karystos@hcg.gr
Κάρυστος, 15 Μαρτίου 2020 | Αρ. Πρωτ.: 2131.1/366/2020
ΠΡΟΣ: 1. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
(in-karystos.gr, karystianews.gr, e-karystos.gr, i-karystos.gr, neastyranews.gr)
2. ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΚΟΙΝ.: 1. ΓΡ. 4ΗΣ ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (υ.τ.α.)
2. Λ/Χ ΚΑΡΥΣΤΟΥ / Α’ Λ/Τ Ν. ΣΤΥΡΩΝ (υ.τ.ε.)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ/ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες και σύμφωνα με Διαταγές των αρμόδιων Διευθύνσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από τη Δευτέρα 16η Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας: Αναστέλλεται, εκτός της περίπτωσης ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης, η παραλαβή δικαιολογητικών από προσωπικό του Λιμεναρχείου Καρύστου για τη διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών αρμοδιότητας Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας (Δ.Λ.Α.), όπως χορήγηση βεβαιώσεων συνδρομής νομίμων προϋποθέσεων δραστηριοποίησης Ρ/Κ Λιμένα, δυτών, μαθητευόμενων δυτών, καταδυτικών συνεργείων, θαλασσίων ταξί, λάντζων, παροχέα καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής, εκμίσθωσης μηχανοκίνητων λέμβων και ταχυπλόων μικρών σκαφών, πράξεις εγγραφής μικρών σκαφών σε Β.Ε.Μ.Σ. και λοιπές πράξεις σχετικές με μικρά σκάφη που διέπονται από διατάξεις του ισχύοντος γενικού κανονισμού λιμένων περί μικρών σκαφών, έκδοση αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους, αδειών εκμισθωτή θαλασσίων μέσων αναψυχής, ναυαγοσώστη κ.λπ.

Σε περίπτωση βεβαιώσεων συνδρομής νομίμων προϋποθέσεων άσκησης επαγγελμάτων για τις οποίες απαιτείται μέχρι την 30η Απριλίου 2020 η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ότι δεν έχει εκλείψει καμία προϋπόθεση από τις προβλεπόμενες για την έγκριση άσκησης των επαγγελμάτων αυτών καθώς και τυχόν ανανεώσεων αδειών άσκησης επαγγελμάτων που απαιτείται να διεκπεραιωθούν μέχρι την ως άνω ημερομηνία, παρατείνεται η διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών μέχρι την 1η Ιουνίου 2020.

Αναβάλλονται κάθε είδους προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη, άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους, κ.λπ.

Αναστέλλεται η ανανέωση όλων των ατομικών επαγγελματικών αδειών αλιείας έως και την 30η Απριλίου 2020. Άδειες που λήγουν εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος καθώς και άδειες με ημερομηνία λήξεως έως και την 31η Μαΐου 2020 παραμένουν σε ισχύ και θα ανανεώνονται από 1η Μαΐου 2020 έως και την 31η Ιουλίου 2020. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με το Λιμεναρχείο Καρύστου στο τηλέφωνο 22240-22227/25527.-
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Γεώργιος

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.