Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Μόνη πρώτη και αήττητη. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είναι πλέον η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, αφού επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ με 66-75. Με την νίκη αυτή το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, τυπικά φιλοξενούμενο, έκανε το 3 στα 3 και συνεχίζει αήττητο την πορεία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και την πρόκριση του στα playoffs.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να κάνει διαφορές 10 πόντων αλλά την ομάδα της ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ να επιστρέφει και να κάνει το παιχνίδι πάλι ντέρμπι.

Στο 4ο δεκάλεπτο όμως η καλή άμυνα και η υπομονή στην επίθεση έφερε την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ μπροστά στο σκορ χωρίς να πλέον κινδυνεύει, παίρνοντας τελικά την νίκη με 9 πόντους διαφορά 66-75.

Η επόμενη αγωνιστική για το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ είναι εντός έδρας με την ομάδα του ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ που με την σειρά του συνέτριψε την ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ με 39 πόντους διαφορά 76-37, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ στην τρίτη πλέον θέση, υποδέχεται την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Οι δύο αγωνιστικές έχουν οριστεί για την επόμενη Κυριακή 16/2/20.

Το ευχάριστο ήταν ότι ο κόσμος έδωσε το παρόν στο γήπεδο και έδειξε να απολαμβάνει το παιχνίδι.

Αναλυτικά η βαθμολογία >>

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.