Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

   

Η αρχή θα γίνει αυτή την Κυριακή. Την πρώτη της εμφάνιση θα κάνει ο νέα ομάδα μπάσκετ ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Γ' Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, φιλοξενώντας την ομάδα του ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου "Π ΜΩΡΟΣ" αυτή την Κυριακή στις 16:00. Η νεοσύστατη ομάδα της Καρύστου χωρίς να έχει αγωνιστικά προβλήματα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει μία νέα ομάδα αφού οι περισσότεροι παίκτες παίζουν για πρώτη φορά μαζί.

Θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι η ομάδα από το Αλιβέρι είναι πολύ δυνατή, αφού έχει την ίδια σύνθεση με την περσινή, η οποία είχε καταφέρει να περάσει στα playoff αλλά τελικά δεν πήρε την άνοδο στο Β΄ Τοπικό.

Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να δώσουν το παρόν και να βοηθήσουν την ομάδα μας να ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου "Π ΜΩΡΟΣ".

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.