Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΟΚ
Δύο μετάλλια σε Βαλκανικούς αγώνες και τέσσερεις νέες μαύρες ζώνες 
Ασταμάτητοι οι αθλητές τζούντο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου. Στις 16-17 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Βαλκανικό Τουρνουά Τζούντο στην Σόφια της Βουλγαρίας. Πέντε χώρες έδωσαν το παρών Σερβία , Τουρκία, Ρουμανία, Ελλάδα και Βουλγαρία με το συνολικό αριθμό των αθλητών, σε όλες τις κατηγορίες να ξεπερνά τους 800. Για τους τρείς αθλητές του ΑΝΟΚ ήταν η πρώτη τους φορά που έπαιξαν σε αγώνες εξωτερικού και με αυτό το βαθμό δυσκολίας.        
Μερόπη Βερσήασημένιο μετάλλιο
Νίκος Αθέρας χάλκινο μετάλλιο
Νεκτάριος Παλαμίδης 7ος (στους 13)
Λίγο καιρό πριν στις 20-21 Οκτωβρίου 2019 έγιναν οι εξετάσεις για το 1ο Νταν από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο. Η ευχή και η επιθυμία κάθε προπονητή είναι, όταν έχει παιδάκια 5 ετών να τα βλέπει μέσα από τις προσπάθειές τους να βελτιώνονται και ανεβαίνουν τις βαθμίδες του αθλήματος που έχουν επιλέξει. Μετά από δέκα χρόνια αυτή η ευχή έγινε πραγματικότητα στο πρόσωπο των τεσσάρων νέων μαυροζωνάδων: Σοφία Νόβα, Αντωνία Μπαλατσούρα, Γιάννη Ελευθερίου και Δημήτρη Ράπτη.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις προσπάθειες και την κατάκτηση των υψηλών στόχων που βάζουν αλλά και πολλά μπράβο στους γονείς που στηρίζουν και εμπιστεύονται τον ΑΝΟΚ.      

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.