Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έκανε η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ στα πλαίσια της προετοιμασίας, λίγο πριν την έναρξη του επίσημου πρωταθλήματος. Στην φιλική αυτή αναμέτρηση, με την ομάδα του ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ, αγωνίστηκαν 13 παίκτες για την ομάδας μας, με 3 επιπλέον προσθήκες από την προηγούμενη αναμέτρηση. Παρά το χαρακτήρα του φιλικού, ο αγώνας ήταν αρκετά ανταγωνιστικός με το σκορ να παραμένει κοντά και το ημίχρονο να κλείνει στο 35-34. Παίχτηκαν ακόμα 30 λεπτά παιχνιδιού με την ομάδα μας να παίρνει την νίκη με 67-64. Αγωνίστηκαν και οι 13 παίχτες και δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα σε επίθεση και άμυνα.


Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αφού την προηγούμενη Κυριακή είχε δώσει το πρώτο της προπονητικό φιλικό εκτός έδρας, στο κλειστό του Βασιλικού, με την ομάδας  της ΕΡΕΤΡΙΑΣ η οποία αγωνιζόταν μία κατηγορία πάνω (Β΄ΤΟΠΙΚΟ). Εκεί το
ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ πήρε την νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα με 62-66.
Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και η επόμενη φιλική αναμέτρηση.
Ευχαριστούμε την ομάδα του ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ που ήρθε στην Κάρυστο, όπως επίσης και τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρόν στις εξέδρες.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.