Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

Νέα Live camera και μετεωρολογικός σταθμός στο Αλιβέρι. Η εταιρία inlab design, όπως είχε υποσχεθεί στο τέλος του προηγούμενου έτους, ολοκλήρωσε τις εργασίες εγκατάστασης Live κάμερας και μετεωρολογικού σταθμού στην περιοχή του Αλιβερίου. Η κάμερα μεταδίδει ζωντανή εικόνα μέσα από το in-aliveri.gr, τη νέα δικτυακή πύλη του Αλιβερίου και φιλοξενείτε και από το in-karystos.gr. Ταυτόχρονα στην ίδια σελίδα εγκαταστάθηκε, σε συνεργασία με το ΕΑΕ (Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών), και ο νέος μετεωρολογικός σταθμός του Αλιβερίου, για να ολοκληρωθεί έτσι μία πλήρη εικόνα της περιοχής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους εργάστηκαν αλλά και όσους παραχώρησαν χώρο για την εγκατάσταση και την ολοκλήρωση της πύλης του Αλιβερίου. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ αφού η μέχρι τώρα προσπάθεια δέχεται πολύ θετικές κριτικές, κάτι το οποίο μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε με νέους στόχους.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.