Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
5η Υ.ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ – Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ
«ΔΙΟΚΛΕΙΟ»
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
 ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ταχυδρομική Διεύθυνση :                                                                                         Κάρυστος, 17 Ιανουαρίου 2017
Π.Κότσικα 56, Τ.Κ. 340 01 ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΕΥΒΟΙΑ                                                     
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ : 22243-50100/101  
FAX : 22240 22207   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ                                                                             

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου
 από τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου.

Η φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα πρωτοβουλία του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου αλλά και το διαχρονικό προσωπικό ενδιαφέρον του κου Αναστάσιου Μίχα, έτυχε  αναγνώρισης και θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κκ Σεραφείμ.
Η παραχώρηση υγειονομικού υλικού και στρωμάτων νοσηλείας με μορφή δωρεάς από το Νοσοκομείο Καρύστου προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, οι τακτικές επισκέψεις ιατρών και νοσηλευτών στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι δυο πλευρές.  Τόσο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας & Σκύρου όσο και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου ενδιαφέρονται από τις θέσεις που κατέχουν για τον άνθρωπο και τον ανθρώπινο πόνο και αυτό διαφαίνεται και από την αγαστή συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Σεβασμιότατος στην ευχαριστήρια επιστολή του προς τον κύριο Μίχα αναφέρει:
«Είναι βεβαιωμένον και εμπράκτως εκδηλωμένον το ενδιαφέρον γενικώς διά το Φιλανθρωπικόν έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και ειδικώτερον διά το Γηροκομείον Καρύστου.


Η επίσκεψις Ιατρών εις το Ίδρυμα διά την διάγνωσιν και πρόληψιν ασθενειών και η νοσηλεία τροφίμων εις το Νοσοκομείο, έχουν ευμενή υποδοχήν και πλήρη κάλυψιν και αυτό μας ευχαριστεί, μας οφελεί και πολλαπλώς μας ενισχύει.
Προσφάτως εγίνατε χορηγός στρωμάτων με υγιεινές προδιαγραφές που θα ανακουφίσουν και εξυπηρετήσουν ανάλογες περιπτώσεις τροφίμων. Η προσφορά είναι μια θετική και μεγάλη ηθική και υλική ενίσχυσις και μάλιστα σε εποχή δύσκολη που η κρίση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία του Ιδρύματος.
Διά την προσφορά των ιατρικών υπηρεσιών και την δωρεά των στρωμάτων, σας ευχαριστούμε και ευχόμεθα την Ευλογίαν του δι’ ημάς τους ανθρώπους Ενανθρωπήσαντος Υιού του Θεού πλουσίαν και συνεχή εις την ζωήν και το έργο σας, διά να αυξάνη και υπερπερισσεύη η αγάπη σας προς τον Θεόν, τους ανθρώπους και τα καλά έργα.»
Ευχέτης προς Κύριον
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.