Ελληνικά English Βρείτε πληροφορίες για:
 
Αγόρασε τώρα το t-shirt 4Χ4 TROPHY 2011
14,76 €

Αφιέρωμα ...
Τάσσος Σύντελης
 
Γίνε μέλος της ομάδας του In-Karystos.gr
στο Facebook
4X4 Of Road Club | Κάρυστος 2011 | Εύβοια | Εκτός δρόμου διαδρομές

3η εκτός δρόμου διαδρομή
IN-KARYSTOS 4X4 TROPHY 2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το in-karystos tropfy 2011 που έγινε στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2011. Οι συμμετοχές έφθασαν τα 41 αυτοκίνητα με πλήρωμα 107 άτομα. Όλοι μαζί αποχαιρετήσαμε την καλοκαιρινή περίοδο και βάλαμε τις βάσεις για την επόμενη διοργάνωση του χειμώνα που σχεδιάζετε να γίνει τον επόμενο Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 2012, παρουσιάζοντας πάλι κάτι διαφορετικό. Οι εικόνες που είδαμε, όσοι είχαν την τύχη να πάρουν μέρος, ήταν καταπληκτικές, ο καιρός εξαιρετικός, οι συμμετέχοντες είχαν άριστη συμπεριφορά και το πρόγραμμα τηρήθηκε με απόλυτη ακρίβεια.


Ευχαριστούμε το φωτογραφείο της Σ.Κακαράτζα για την επιμέλεια του video

Ευχαριστούμε.
Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και τώρα δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε πάνω από όλους τους χορηγούς μας , η συμβολή των οποίων είναι πολύ σημαντική για την ολοκληρωμένη διοργάνωση του 4Χ4. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο κο. Οικονόμου Γεώργιο και τον Δήμο Καρύστου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και όχι μόνο ήταν ο Χρυσός χορηγός του 4Χ4, αλλά παραβρέθηκε και στην εκδήλωση, κάνοντας τις απονομές. Το Νοσοκομείο Καρύστου και ιδιαίτερα τον Γιατρό κο. Παναγιωτίδη Στάθη που ήταν και ο επίσημος γιατρός της διοργάνωσης, προσφέροντας την βοήθειά του όποτε παρέστη ανάγκη. Την μουσική σχολή της Σέβης Στελιάτου με την παρέα της, που έκανε την διαφορά, παίζοντας Live το βράδι του Σαββάτου στην παραλία Καλλιανού. Τον κο. Βαγγέλη Μπουρέλο που άνοιξε την παραδοσιακή του ταβέρνα στα Ρούκλια και πρόσφερε αφιλοκερδώς, καφέ και Καρυστινούς λουκουμάδες σε όλους τους συμμετέχοντες. Τον χορηγό μας . Μαραθό - Δραγάνη που εκτός από την χορηγία του, προσέφερε δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες και ο κος Μαραθός έκανε το κόπο να έρθει Σάββατο βράδι στην παραλία Καλλιανού, φέρνοντας μαζί του άφθονο κρασί το οποίο και τιμήσαμε δεόντως. Την μελισσοκομική οικογένεια Τσαπέπα που προσέφερε κατά την εκκίνηση κεράσματα παστελιού σε όλους τους συμμετέχοντες, και στην τελετή λήξης, μέλι στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα ξενοδοχεία Αναστασία και Galaxy για την φιλοξενεία τους. Τις Ασφάλειες Μινέττα για τα δώρα που προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες. Το Ναυτικό Όμιλο Καρύστου για την υποστήριξη της εκδήλωσης και την αμέριστη βοήθεια για οτιδήποτε χρειαστήκαμε. Την λέσχη 4Χ4 Καρύστου που είναι η ψυχή της εκδήλωσης, λέγοντας για μία ακόμα φορά ότι όλα τα παιδιά που την απαρτίζουν είναι αξιέπαινα και δεν λένε ποτέ όχι σε οποιαδήποτε βοήθεια. Άφησα στο τέλος, αλλά θα έπρεπε να είναι πρώτος, τον φίλο Γιώργο Κεκεμπάνο που εξόπλισε με ασυρμάτους όλο το κομβόι, έδωσε εξοπλισμό για το βραδινό Live, και πολλά πολλά μα πολλά άλλα.
Ο Αγώνας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος. Έγιναν 2 ειδικές διαδρομές για να αναδείξουν τελικά τους 3 νικητές. Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις πρώτες 7 θέσεις των 2 ειδικών.

Θέση
Επώνυμο
Όνομα
Αυτ/το
Χρόνος
1 ειδική διαδρομή ( όρος Όχη)
1
Ταραμίγκος
Γεώργιος
Toyota Rav
2:56:06
2
Ράπτης
Νίκος
Isuzu
2:58:09
3
Αλαμάνος
Γιάννης
Samurai
3:11:06
4
Καραπασβάντης
Δημήτρης
Isuzu d max
3:30:06
5
Σιδηρόπουλος
Βασίλης
Samurai
3:33:06
6
Γιοβάς
Γιώργος
Samurai
3:35:08
7
Μπουρνούς
Πέτρος
Land Rover
4:16:00
         
2 ειδική διαδρομή (ανάβαση Ρούκλια)
1
Ταραμίγκος
Γεώργιος
Toyota Rav
3:20:06
2
Λυκούδης
Γεράσιμος
Toyota Rav
3:22:09
3
Κόλλιας
Σταύρος
Toyota
3:32:03
4
Καραπασβάντης
Δημήτρης
Isuzu d max
3:33:08
5
Αλαμάνος
Γιάννης
Samurai
3:35:01
6
Ράπτης
Νίκος
Isuzu
3:39:04
7
Κακαβογιάννης
Γιάννης
Lada Niva
3:46:01

Κύπελο είχαμε εκτός από τους 3 πρώτους και για το ομορφότερο αυτοκίνητο και πλήρωμα που δεν μπορούσε να είναι άλλο από το Pajero του κου. Γεωργίου Γιάννη με πλήρωμα τους Στάθη Παναγιωτίδη και Αντώνη Παπασταύρο

Τελική κατάταξη
Θέση
Επώνυμο
Όνομα
Αυτ/το
1
Ταραμίγκος
Γεώργιος
Toyota Rav
2
Αλαμάνος
Γιάννης
Samurai
3
Ράπτης
Νίκος
Isuzu
 
Ομορφότερο αυτοκίνητο
1
Γεωργίου
Ιωάννης
Pajero

Φωτογραφίες από τις 2 απονομές


Από αριστερά: Παπασταύρου Αντώνης, Γεωργίου Γιάννης, Παναγιωτίδης Στάθης

Λόγω του μεγάλου όγκου φωτογραφιών και video που έχουμε στη διάθεσή μας, (για πρώτη φορά είχαμε κάμερα τοποθετημένη πάνω σε αυτοκίνητο), θα ενημερώνουμε σταδιακά την σελίδα αυτή, με προτεραιότητα την αποστολή υλικού στους δημοσιογράφους για να δημοσιεύσουν την διοργάνωση το συντομότερο δυνατόν. Μείνετε λοιπόν Online και απολαύστε την εικόνα του
in-karystos trophy 2011

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης, κάντε κλικ εδώ>>