Ελληνικά English Βρείτε πληροφορίες για:
 
Αγόρασε τώρα το t-shirt 4Χ4 escape 2012
14,76 €

Αφιέρωμα ...
Τάσσος Σύντελης
 
Γίνε μέλος της ομάδας του In-Karystos.gr
στο Facebook
4X4 Of Road Club | Κάρυστος 2011 | Εύβοια | Εκτός δρόμου διαδρομές

4η εκτός δρόμου διαδρομή 18 Μαρτίου 2012
IN-KARYSTOS 4X4 escape 2012


Τα είχε όλα , η φετινή διοργάνωση με 34 οχήματα και 75 άτομα πλήρωμα.
Η εκδήλωση τους ικανοποίησε όλους αφού η διαδρομή πέρασε από εύκολα και δύσκολα σημεία με τους πιο τολμηρούς να δοκιμάζουν τις δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 από την πλατεία Μαρμαρίου, παρουσία του Δημάρχου Καρύστου κ. Μανώλη, του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κ Ραβιόλου ο οποίος δήλωσε συμμετοχή και έδωσε το παρόν σε όλη την διαδρομή, του αντιδημάρχου πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού κ. Οικονόμου, του αντιπροέδρου του πολιτιστικού κ. Δρόσου και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Μαρμαρίου κ. Γουλέτα.

Μετά από πορεία 20 χλμ κάναμε την πρώτη στάση για τις ειδικές διαδρομές. Πολλές συμμετοχές ευχάριστες, εκπλήξεις και πολύ θέαμα ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες. Μετά τις φυσικές πίστες και την περιπέτεια κατηφορίσαμε προς το πευκοδάσος και κάνοντας τον κύκλο καταλήξαμε στο χωριό Κατσαρώνι που βρίσκεται και η παραδοσιακή ταβέρνα το χωνί.
Εκεί έγιναν και οι απονομές για τους τρεις νικητές. Την πρώτη θέση πήρε ο Καπόλας Δημήτρης με suzuki samurai βελτιωμένο, την δεύτερη ο Νόβας Δημήτρης με suzuki χωρίς καμία βελτίωση και την τρίτη θέση ο Αλαμάνος Γιάννης με suzuki samurai επίσης βελτιωμένο.

Ο κ. Δρόσος απονέμει το κύπελο για την 3η θέση στον κ.Γιάννη Αλαμάνο

Ο κ. Ραβιόλος απονέμει το κύπελο για την 2η θέση στον κ. Δημήτρη Νόβα

Ο κ. Οικονόμου απονέμει το κύπελο για την 1η θέση στον κ. Δημήτρη Καπόλα

Ευχαριστώ θερμά την λέσχη Καρύστου 4Χ4 για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στην χάραξη της πορείας και ιδιαίτερα τους, Βασίλη Σιδηρόπουλο και Κακαβογιάννη Γιάννη που έλεγξαν 3 φορές όλη την διαδρομή, τον Κώστα Μπαλτά που έφτιαξε την ειδική διαδρομή για την επίδειξη των βελτιωμένων αυτοκινήτων, τους εθελοντές Καρύστου για την ασύρματη επικοινωνία και δεν θα ευχαριστήσω τον Γιώργο Κεκεμπάνο γιατί έχουμε βαρεθεί να τον ευχαριστούμε σε όλες τις διοργανώσεις ...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Καρύστου και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο κ. Οικονόμου που ήταν στο πλευρό μας και προσέφερε όσα περισσότερα μπορούσε, και στους χορηγούς της διοργάνωσης, η συμβολή των οποίων είναι πολύ σημαντική για την ολοκλήρωση της εκδρομής.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας πιθανόν για τον Σεπτέμβριο για το δεύτερο trophy.

Τελική κατάταξη
Θέση
Επώνυμο
Όνομα
Αυτ/το
1
Καπόλας
Δημήτρης
Suzuki Samurai
2
Νόβας
Δημήτρης
Suzuki Samurai
3
Αλαμάνος
Γιάννης
Suzuki Samurai

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης, κάντε κλικ εδώ>>